• nl
  • en

Challenger T2 White

Challenger TWhite

Alle comfort, robuustheid en gebruiksgemak van een Platinum parasol. Gecombineerd met een wit frame, voor een frisse uitstraling op uw terras. Dat is de Challenger T2 white. Door het stoere en moderne design is deze parasol een aanwinst voor iedere tuin.

Het frame van deze zweefparasol is geheel uit aluminium vervaardigd en doekspanners aan het eind van de baleinen zorgen dat het doek altijd strak gespannen blijft. Tenslotte geven de stevige mast en het sterke gegoten aluminium handvat de Challenger T2 de nodige constructie voor jarenlang onbezorgd genieten in de zon.

360 graden draaibaar
Dubbel kantelbaar
Stofklasse
Gegoten aluminium hendel
Doekspanners
Mast 86×53

Optioneel:

 


Afdekhoes
Ingraaf parasolvoet
Granietvoet 90 kg
LED 7895

Kenmerken

Doekmaat Mast A Hoogte geopend B Hoogte gesloten C Oppervlakte D Vrije hoogte Advies gewicht voet AeroCover
300 x 300 cm 8.6 x 5.3 cm 255 cm 252 cm 9.0 m2 190 cm 90 kg 7970

NB: Parasol wordt zonder voet geleverd. Voor een 90 kg voet dient u ca. 7 cm bij de genoemde hoogte op te tellen. Maten kunnen ± 2% afwijken.

Bijpassende parasolvoet voor deze parasol >

Bijpassende AeroCover voor deze parasol >

Stofklasse 4 Premium

100% spuncrylic, 240 grams/m2, tot in de kern gekleurde vezel, lichtechtheid 7, UPF 50+, water- en vuilafstotend. Optimale bescherming tegen UV stralen.

Lichtechtheid

De stof van een parasol verkleurt met de tijd wanneer deze permanent wordt blootgesteld aan de zon. Hoe snel en hoeveel hangt af van de kwaliteit van de stof. Platinum biedt stoffen aan in de klassen 1 t/m 4. Bij een hogere stofklasse is de lichtechtheid beter met als gevolg een langere periode tot eerst merkbare verkleuring. Een doek van stofklasse 2 heeft een lichtechtheid van 80-160 dagen bij blootstelling aan de zon. Stofklasse 4 vertoont initiële kleurveranderingen na ongeveer 350 dagen direct zonlicht. Wij adviseren u bij niet-gebruik van een parasol altijd een beschermhoes te gebruiken om de levensduur van uw parasol te verlengen.

UV protectie

Alle parasols bieden bescherming tegen de zon, maar niet alle parasols bieden bescherming tegen UV straling. Platinum parasoldoeken bieden een hoge bescherming met een UPF klasse tot 50+ op een schaal van 15 tot 50+.

Beschikbare kleurcombinaties

7135R Challenger TWhite 3x3m
Premium Manhattan

Frame Wit/ Doek Manhattan